Tel: 020/240-222; 069/310-610 | Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Iz odbora Građanskog pokreta URA u Bijelom Polju pozvali su sve građane Crne Gore, a posebno one na sjeveru da u nedjelju budu slobodni i glasaju za promjene u zemlji.

“Puno je ljudi na sjeveru bilo na promocije DPS-a zato što su morali. Uzmite novac, morali ste biti viđeni na promocijama, obećajte glas, ali u kabini biračkog mjesta niko ne zna za koga ste glasali. Čak i vi, aktivisti DPS-a, kada uzmete olovku u ruku sjetite se svojih plata, računa za struju, neispunjenih želja vaše djece, svih odmora  koje  ste proveli kući. Sjetite se bahatosti vaših partijskih šefova, svih miliona koje su ukrali, a prozivaju vas i ucjenjuju za bijedno plaćene poslove koje su vam dali. Oslobodite se ropstva”, poručili su građanima iz odbora URA u Bijelom Polju.

Dodaju da aktivisiti DPS-a moraju shvatiti da su na ovakav način života oni jedino robovi.

“Odlučite da osjetite kako je biti slobodan čovjek i kako je dobro živjeti slobodno. Budite slobodni građani 21. vijeka”, zaključili su u bjelopoljskom odboru URA.