Tel: 020/240-222; 069/310-610 | Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović čestitao je danas svim pravoslavnim vjernicima Vaskrs u želji da ga proslave u zdravlju, miru, blagostanju i u porodičnom okruženju.
„Neka nam žrtva na koju nas podsjeća ovaj veliki hrišćanski praznik ukaže i na vječne i neprolazne ljudske vrline. Neka i Vakrs da doprinos većem međusobnom poštovanju, toleranciji i uvažavanju, kao osnovnim vrijednostima našeg društva“, istakao je lider pokreta URA.

U čestitki koju potpisuje Abazović stoji i „da ovaj veliki hrišćanski praznik jasno pokazuje da dobro mora pobijediti zlo i da ta činjenica uvijek nanovo vraća vjeru u bolju budućnost“.
„Bolju budućnost koju decenijama očekuju mnoge generacije crnogorskih građana i koju jedino sami mogu izvojevati. A ona je između ostalog i u našoj multikulturalnosti i multinkonfesionalnosti koja vjekovima krasi crnogorsko društva i na šta trebamo biti ponosni“, zaključio je Abazović.