Tel: 020/240-222; 069/310-610 | Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Iako je aktuelni premijer Duško Marković na početku svog nelegitimnog mandata obećao da će se oštro obraćunati sa pojavom zloupotrebe službenih vozila u privatne svrhe, to obećanje bilo je kao iz one narodne – obećanje ludom radovanje, kazali su danas iz Građanskog pokreta URA.

Danas su, kako kažu građani Podgorice mogli svjedoćiti klasičnoj zloupotrebi državnih resursa u privatne svrhe.
“Naime, ministar finansija Darko Radunović sa svojim službenim automobilom (Mercedes e klase), registarskih oznaka PG-CG005 našao se usred nedjelje nepropisano parkiran u Bulevaru Džordža Vašingtona u Podgorici”

Oni su pozvali Vladu Crne Gore da odgovori da li se kojim slučajem vrijedni ministar našao na radnom zadatku nedjeljom ili službeno auto koristi u privatne svrhe.

“Ako je gospodin Radunović na poslu, javnost je zasigurno zainteresovana da sazna koji to radni zadatak ministar finansija može završiti u bulevaru u kojem se nalaze prodavnice luksuznih brendova odjeće i obuće i koji je priznat kao crnogorski Montenapoleone”, ističu u pokretu URA.

Naslućuju i da je moguće da je ministar Radunović u crnogorskom Montenapoleoneu tragao da nabavi ski jaknu luksuznog brenda koji je njegov šef juče reklamirao u epizodi “BOGner među sirotinjom”.