Tel: 020/240-222; 069/310-610 | Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Politikanstvo za političke nepismene, poput Nikole Pešića, posljednjeg izdanka propagande miloševićevskog režima  je da ono što se dešava u društvu nema ama baš nikakve veze za aktuelnom vlašću te zemlje, stoji u odgovoru Marka Tanovića iz Građanskog pokreta URA na saopštenje Nikole Pešića iz DPS-a.

“Tako neznaveni, sa poluprozirnim pogledom koji seže samo do njihovog gospodara ubjeđuju nas da to što svakodnevno prisustvujemo ubistvima i bombaškim napadima, taman kao prije nekoliko časova usred bijelog dana u Podgorici, nema ama baš nikakve veze sa nadležnim organima i aktuelnom vlašću”, ističe Tanović.

Kaže da se tako doživotne vođe pomenutih žele bezuspješno osloboditi svega onoga što nose kao teret prošlih i sadašnjih vremena.
“Miloševićevskog mentorstva pomoću kojeg su i došli na vlast sa ulice, ratova i napada na susjedne teritorije, nacionalističke retorike, ratnih zločina, afera, prevara i obmana građana, kriminala, šverca, korupcije, nepotizma i čega još ne u svom tom konglomeratu jedne nedemokratske vlasti kakva je Đukanovićeva”, naglašava Tanović.

Tvrdi da “ko se krije i ko će se kriti u mišjoj rupi sve do posljednjih dana svog režima jasno je građanima od sinoć, poslije prvog javnog sučeljavanja predsjedničkih kandidata pred TV kamerama Javnog servisa i prazne Đukanovićeve stolice u studiju.
“Znaju građani takođe i čija imena će generacije pominjati sa ponosom kada je u pitanju Crna Gora a uz čija će se sa gnušanjem prisjećati svega onoga što stoji uz njih – otimačine i pohare nacionalnih bogatstava, novca građana, korupcije i kriminala, nedemokratskih tekovina i porodičnih i interesnih lobija”, stoji u zaključku Tanovićevog saopštenja.