Tel: 020/240-222; 069/310-610 | Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Nedavna eksplozija u Podgorici, koja je odnijela jedan život i uznemirila brojne građane jednog od centralnih trgova u Podgorici, najbolji je dokaz tobožnjeg napretka i stabilnosti DPS-ovog kandidata za predjednika i njegove mafijaške klike, ocijenili su danas iz Građanskog pokreta URA.

“Nasuprot Đukanovićevom cirkusu priređenom u gradu pod Trebjesom, sa kojeg smo čuli da nam je sve u državi sjajno, dan poslije toga građani su se tresli od straha od bombaških kriminalnih obračuna usred Podgorice i usred bijelog dana. Ali to je ono što najbolje pokazuje istinitost Đukanovićevih riječi i onoga kako on građanima želi predstaviti državu Crnu Goru”, ističu oni.

Kažu da su građani Crne Gore već tri decenije zarobljeni u prošlosti, u mračnim devedestim kada je Đukanović sa ulice došao na vlast.
“To između ostalog pokazuju i kriminalni obračuni usred bijela dana u mnogim crnogorskim gradovima. Ako je građanima još do Nuhodžićeve i Stojanovićeve ‘odlične bezbjednosne situacije’, neka glasaju za Tarzanov mistični broj sedam, pa ko preživi”, naglašavaju u pokretu URA.

Dodaju da je zato na zdravomislećim građanima lak izbor – ili tapkanje u Đukanovićevim mračnim devedesetim ili demokratske tekovine razvijenih evropskih zemalja.]

“Zato, ako građani hoće da žive u stabilnoj zemlji, gdje pravdu ne dijeli Đukanoviceva mafija, nego sudovi, ako ne žele da imaju doživotnog vođu usred Evrope, nego demokratsku i modernu državu, ako ne žele da strahuju da li će nastradati u bombaškim napadima, nego živjeti u miru, ako ne žele da im loši đaci serviraju neistine i to predstavljaju kao uspjeh, nego žele odgovornost  za javno datu riječ, onda je pred njima poprilično laka odluka”, zaključuju u Građanskom pokretu URA.