Tel: 020/240-222; 069/310-610 | Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Šteta što gospodin Rakočević kao pokvarena ploča ponavlja riječi svoga vođe, pritom bezuspješno jer šta Đukanović uistinu brani na svakim izborima shvata svaki misleći građanin Crne Gore, navodi se u odgovoru Milana Đakovića iz pokreta URA na saopštenje DPS-ovog poslanika Nikole Rakočevića.

“Brani svoje interese i svoju slobodu. Brani svoju tiraniju i autokratiju. Brani svoj režim. Jer baš kao što je veliki Kovač pisao o vođama, oni će, poput Đukanovića i njegovih poslušnika, naći načina da narod zabave drugim stvarima, da im stvore mnogo neprijatelja i da u njima probude ratobornost, osvetoljubivost i mržnju. To je jedini  način da ih  zaposle, vežu uz sebe i učine zavisnicima svoje loše politike”, navodi Đaković.

Međutim, toga su građani sve svjesniji pa takvoj politici neprikosnovenog vođe, personifikovanoj u liku Mila Đukanovića svakim danom daju sve manje i manje povjerenja kaže Đaković.

“To je pokazala Budva, Kotor, Herceg Novi, Berane, to će pokazati svi izbori pred nama. Jer kako autokratiju u 2018. godini održati usred Evrope”, ističe on.

Đaković zaključuje da brzi kraj takve politike sve više najavljuju Đukanovićevi šrafovi i megafoni poput  mladog poslanika Rakočevića koji poput pokvarene ploče pokušavaju odložiti kobni sunovrat posljednjeg autokrate u Evropi.