Tel: 020/240-222; 069/310-610 | Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Radnici u Bijelom Polju zapošljeni u javnom sektoru ali i oni u privatnim firmama koje su naklonjene DPS-u pod prijetnjama  i ucjenama su natjerani da potpišu podršku kandidatu za predsjednika DPS-a, Milu Đukanoviću, saopštili su danas iz Opštinskog odbora Građanskog pokreta u tom gradu.

Kažu da aktivisti DPS-a već nude iznose od po 100€ i planirano organizuju taksi prevoze i autobuse koje će dovesti državljane Crne Gore koji su u Sarajevu, kako bi glasali za Đukanovića.

“Koliko li je samo gorčine u opljačkanoj žrtvi, kada mora da potpiše podršku svom pljačkašu. Lopovi koji su vas pokrali, sada vam nude mali djelić ukradenog bogastva, prijete i ucjenjuju... Da ih spasite od odgovornosti za krađu i da im omogućite da nastave da vas kradu”, ističu u bjelopoljskom odboru URA.

Oni tvrde i da nije istina da je Đukanović potpise skupio u svega četiri dana, jer su aktivisti DPS-a znatno ranije počeli skupljati potpise za svoga kandidata.

Dodaju da u neku ruku imaju razumijevanja za sve one prestrašene građane koji su pod prijetnjama morali dati potpis podrške.

“Neka ste potpisali iz straha za sebe i svoju djecu. Uzmite novac - Vaš je! Ali u glasačkoj kabini niko na ovom svijetu neće znati koga ste glasali. Nemojte glastati svog pljačkaša! Rasteritite Vašu dušu i olovkom kaznite sve ono što ste trpjeli gotovo tri decenije”, zaključili su iz bjelopoljskog odbora URA.