Tel: 020/240-222; 069/310-610 | Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Niko nema pravo da interese svoje partije stavi ispred interesa Crne Gore, zaključeno je na današnjoj pres konferenciji ove strane.

Sa nje su još jednom pozvali  svoje kolege iz opozicije koji su istakli kandidaturu da istu povuku u korist zajedničkog kandidata kako bi, kako su kazali „ideju promjena i demokratizacije u zemlji doveli do kraja“.

„Građanski pokret URA je sve vrijeme bio intezivno posvećen pronalasku zajedničkog kandidata opozicije. U taj proces smo ušli iskreno i žao nam je što se do zajedničkog rješenja nije došlo i ranije. Ponašanje Građanskog pokreta URA je bilo odgovorno i posvećeno interesima Crne Gore i njenih građana“, zaključio je predsjednik Dritan Abazović.

On je istakao da je i pored svih nelagoda i neiskrenosti od strane nekih političkih subjekata, aktiviranja spavača u opoziciji, konekcija određenih ljudi iz opozicije sa ljudima iz vlasti, opozicija ipak smo došla do rješenja koje je kvalitetno.

„To ćemo i kapitalizovati u smislu pobjede na predsjedničkim izborima 15. aprila. Nama je trebao kandidat koji može da okupi Crnu Goru, koji može da okupi opoziciju i sve građane. Crna Gora mora da se ujedini u procesu promjena i demokratizacije u zemlji“, naglasio je Abazović.

On je naglasio da je Mladen Bojanić kandidat građanske Crne Gore, zbog toga što je to njegova profilacija, zbog toga što mu je interes Crne Gore na prvom mjestu i dodao da će interese građana predstavljati na najbolji mogući način.

„Vrijeme je da se pomirimo, da imamo predsjednika koji spaja, i koji može da sjedne za stolom sa svim političkim činiocima u zemlji i da izostavimo naše razlike“, zaključio je Abazović.