Tel: 020/240-222; 069/310-610 | Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Rukovodstvo Opštinskog odbora URA Bar i mladi Građanskog pokreta URA ozarili su danas osmjehe brojnih Baranki čestitajući im 8. mart – Međunarodni dan žena, saopštili su iz ove partije.

„Simboličnim znakom pažnje htjeli smo da lica naših sugrađanki ozarimo osmjesima na dan kada je važno da se podsjete koliko je nemjerljiva njihova uloga u društvu. Htjeli smo da im ovaj dan uljepšamo i mislimo da smo uspjeli u tome“, kazali su iz pokreta URA u Baru.

Oni su podsjetili da pripadnice ljepšeg pola čine većinu populacije crnogorskog društva i pozvali ih da se izbore za promjene u Crnoj Gori.

„Žene su se kroz istoriju borile za mnoga prava i ti putevi su bili teški. Ništa manje teški nijesu putevi koji i danas stoje pred nama. Zato nam je obaveza prema generacijama koje dolaze da se izborimo za što bezbrižniji život svakog građanina u Crnoj Gori a posebno bezbrižniji život pripadnica ljepšeg pola. Moramo raskrstiti sa nasljeđem prošlosti i smijeniti one koje godinama sa pozicija vlasti nijesu znali kako da od malog društva kakvo je crnogorsko stvore uspješnu priču“, stoji u zaključku saopštenja.