Tel: 020/240-222; 069/310-610 | Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Forum mladih Građanskog pokreta URA nastavio je sa širenjem soje  mreže i za predsjednicu tog stranačkog tijela u Baru izabrao Tamaru Čavić, saopštili su iz Građanskog pokreta URA.

Čavić je na sjednici barske omladine pokreta URA kazala da se omladina u tom gradu već dugi niz godina suočava sa velikim problemom nezaposlenosti, jer je vladajuća partija na lokalnom i državnom nivou  istrajno vodila i vodi politiku nepotizma i diskriminacije svih onih koji nemaju njihovu člansku kartu.

“Najmlađi su takođe zanemareni od strane lokalne vlasti jer su igrališta u barskoj opštini u lošem stanju, veliki broj njih je nefunkcionalno, a ona koja su urednija i pristojnija nalaze se u privatnom vlasništvu te svi ne mogu imati pristup njima bez novčane naknade”, istakla je Čavić.

Ona je naglasila da će se mladi pokreta URA u tom gradu maksimalno založiti kako bi došlo do onoga što sanjaju sve nove generacije – smjena vlasti DPS-a kako na državnom tako i na lokalnom nivou.

Sjednici mladih u Baru prisustvovao je i predsjednik Foruma mladih Građanskog pokreta URA Milan Đaković.