Tel: 020/240-222; 069/310-610 | Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Nakon što je izašao ispod šinjela vođe kriminalne grupe Svetozara Marovića sa kojim je kao sekretar za gradsku infrastrukturu i ambijent Budve trajno devastirao taj grad, Nikola Divanović se ovog puta javio iz Službe za informisanje DPS-a, sa javnosti nepoznate lokacije, stoji u odgovoru Bojana Jevrića na saopštenje Nikole Divanovića iz DPS-a.

„Ostaje dilema da li je saopštenje pisano u zgradi stare Vlade ili ružičastom zdanju u Bulevaru Ivana Crnojevića. Vjerujemo da je u pitanju druga adresa jer je vikend pa je najverovatnije da je teret ovog puta pao na dežurne ružičaste sluge režima“, kazao je Jevrić.

Naglašava da kad Divanović govori o inferiornosti i političkoj frustriranosti onda on misli na sebe.

„Teško je nositi nasljeđe svog političkog mentora i vođe kriminalne grupe Svetozara Marovića i biti uspješan na političkoj sceni. Teško je kada vas građani Budve pošalju u političku prošlost, a tužilaštvo vam piše optužnicu zbog devastacije Bedema starog grada u Budvi i strahujete da neće samo stati na tome. Kako onda u takvim uslovima biti superioran u bilo čemu?“, ističe Jevrić.

„Uprkos svim destruktivnim naporima i pregnuću koje Divanović sa svojim DPS-om i njihovim partnerima iz različitih sfera, pregalački ulaže iz godine u godinu – podrška i kredibilitet kod građana im konstantno opada. Svake godine kontinuirano povećavaju svoje dosijee u tužilaštvu i tako percipiraju svoju budućnost na optuženičkim klupama“, ističe Jevrić.

Dodaje da se ipak nada da DPS-ov kandidat na nastupajućim predsjedničkim izborima neće završiti kao Divanovićeva uža specijalnost dok je još bio sekretar za gradsku infrastrukturu Budve, Mediteranska ulica - glavna gradska saobraćajnicu u srcu Budve.

„Jeste da vam partija, poput Mediteranske ulice u Budvi, puca po šavovima od silnih afera i kontinuirane devastacije zemlje, ali bilo bi poprilično dosadno gledati vaš strmoglavi pad. Vjerujemo da će biti zanimljivije gledati kako postepeno iščezavate sa političke scene, a onda kako i mnogi od vas broje dane u zatvoru“, zaključuje Jevrić.